Vacatures

Kramer Assurantiën B.V. is een zelfstandig assurantiekantoor, gespecialiseerd in bedrijfsmatige verzekeringen & risicomanagement. Het bedrijf adviseert en bemiddelt voor zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen en employee benefits. Tot de diensten behoren onder meer zakelijke risico-inventarisaties, verzekeringsadvies, begeleiding en bemiddeling bij het tot stand komen van verzekeringsovereenkomsten, periodieke doorlichting van portefeuilles en het geven van second opinions over bedrijfsmatige verzekerbare risico’s. In haar gerichtheid op een professionele, integere en duurzame klantrelatie onderscheidt Kramer Assurantiën zich in de markt door een heldere eigen identiteit en een pro-actief adviserende rol dichtbij de klant. Kramer Assurantiën heeft als kantoor een eigen actieve schade behandeling. De kwaliteit en bijzondere aanpak van Kramer Assurantiën zorgt voor een gestage groei van de klantenkring. Op de binnendienst ontstaat daardoor een vacature voor een

BINNENDIENSTMEDEWERKER ZAKELIJKE ASSURANTIËN
Veghel (NB)

Functie-inhoud
In deze afwisselende en verantwoordelijke functie beheer je vanuit de binnendienst een eigen portfolio van zakelijke relaties. Het is een echte spil rol waarbij je in nauw contact staat met klanten en verzekeraars. Intern werk je samen met de buitendienst. Als koppel zorg je ervoor dat klanten zich voorzien weten van een verzekeringsportefeuille die optimaal is afgestemd op hun behoefte en hun bedrijfsrisico’s. Op commercieel vlak is jouw rol 100% ondersteunend: je beheert bestaande klanten en portefeuille en bent inhoudelijk deskundig.
In jouw ondersteunende rol bereid je afspraken van de buitendienst voor, breng je offertes uit voor verzekeringen en onderhoud je actief en waar nodig proactief de relatie met ‘jouw’ klanten. Gevraagd en ongevraagd adviseer je klanten over hun zakelijke assurantiën. Op administratief gebied verwerk je onder meer de polissen en mutaties en houd je een agenderingsysteem bij. Al met al een afwisselende en verantwoordelijke functie, die niet alleen een beroep doet op administratieve, maar ook op communicatieve vaardigheden. Alsook op de motivatie om de aan jou toevertrouwde portefeuille optimaal te beheren en te servicen!

Wat breng je mee aan kennis en ervaring?

Jouw persoonlijke profiel

Kramer Assurantiën B.V. biedt
Een dynamische job bij een gerenommeerde dienstverlener in het zakelijke marktsegment, met een uitstekende reputatie. Werken bij een bedrijf met een solide financiële positie en gezonde groeiperspectieven. Moderne werkomgeving in een fraai pand in Veghel. Ruimte om jezelf professioneel en als persoon te ontwikkelen en te ontplooien. Goede salariële én secundaire voorwaarden.

Informatie en sollicitatie
Stuur een originele sollicitatiebrief voorzien van Curriculum Vitae aan:
Kramer Assurantiën B.V.
t.a.v. Mw. M.P.J. Kramer
per e-mail: m.kramer@kraas.nl

Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met Marie-Hélène Kramer op telefoonnummer: 0413 - 380 882.